;; despre ce știe toată lumea

Săptămâna aceasta am văzut un film despre care am scris aici: https://filme-carti.ro/filme/telenovela-powered-by-cannes-de-ce-vreau-sa-mi-petrec-concediul-in-spania-todos-lo-saben-2018-77225. Dincolo de faptul că a fost prima dată când m-am gândit că nici Bardem și nici a lui consoartă nu sunt chiar atât de ignorabili, mi-a amintit și de toate filmele argentiniene (sau coproducțiile) filmele cu Ricardo Darin care mi-au plăcut.

Coincidență sau nu, MUBI a introdus, cu doar câteva zile în urmă, Relatos salvajes (Povești trăsnite, 2014) în meniul său. Mai aveți 25 de zile la dispoziție pentru a-l vedea, și, de ce nu, următoarele 30 de zile pentru a vă familiariza (gratuit) cu întreg conceptul MUBI. Eu am sărit în sus de bucurie când am aflat că devine disponibil și la noi, fiindcă este unul dintre serviciile pay-per-view cele mai mișto, IMHO. 

Mai multe despre MUBI, la: https://mubi.com/showing. O listă cu filme argentiniene care merită urmărite, curând. Și ar mai fi și propunerea Institutului Cervantes, asupra căreia voi reveni.

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *