;; despre momeli urbane (1)

Scurt tratat de estetică bine țintită, la McDonald’s Romană

♥ Mi-am neglijat una dintre sursele capitaliste de cafea și am plătit scump: în loc să dobândesc cele două căni turcoaz și roz, m-am ales cu două galbene. Campania a fost lansată la începutul lunii (https://mcdonalds.ro/im-lovin-it/mccafe-cani-de-colectie), însă eu m-am trezit la spartul târgului și, deși mi s-a comunicat, săptămâna trecută, că în aceasta va fi disponibil un alt model… dimineață, la Unirii, mai era disponibil doar cel galben. TOT CEL GALBEN.

Șoc și groază. Mă abonez la newsletter. Schimbă cineva căni de la Mac?!

(c) Pagina Facebook Narcoffee

♥♥♥ Ei, la așa ceva chiar mi-aș dori să ajung! Inițial, am văzut evenimentul în varianta sa clujeană, și am vărsat o lacrimă. Apoi, am dat cu nasul și în cel de capitală (https://www.facebook.com/events/320072248826797/) și am dat din coadă. Singura idee este să nu fie un eveniment unic, sau un eșec atât de drastic, încât să le taie tot avântul. Apoi, aștept și cafelele cu alți vajnici protectori ai omenirii, să îi cunoaștem și noi mai bine.

DISCLAIMER: Rubrica aceasta va deveni perpetuă. Numărul de inimioare este între ♥ și ♥♥♥♥♥, denotând viteza bâțâielii cozii proprii la contactul cu evenimentul cu pricina. No judging, am și eu momentele mele de slăbiciune în privința brandurilor.

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *